2007-03-10

Japp, nu har jag bestämt mig!!! Så här kommer jag att skriva Florin på de nya etiketterna jag ska beställa :-) Nu är det bara en sak kvar som kanske är ännu svårare, vilka färger ska jag ha??? Svart och vitt blir det inte i alla fall! Har ju haft det nu och jag tycker inte alls att det ser snyggt ut till de äldre tygerna....

6 kommentarer:

  1. Kanske samma färg (nån mild) i olika nyanser. Typ grön/ljusgrön, brun/brunbeige, röd/rosa osv.

    /Kristina

    SvaraRadera
  2. Kanske brun med gul text eller grön med gul text.

    SvaraRadera
  3. Brun med gul text har jag funderat på men även grun med rosa rext... men samtidigt ska de passa till nya kläder oxå... brunt är svårt, den bruna i de äldre tygerna är svår att matcha...

    /// Florin

    SvaraRadera
  4. Ja det är inte lätt. Jag tog vit med grön text på etiketter till mina barn och den vita blev då rätt så grönaktig eftersom de gröna trådarna liksom lyste igenom lite på hela etiketten. Bara ett tips.

    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Har du bestämt dig än? Håller med Kristina här ovan om samma färg i olika nyanser.
    Om det skall vara mer diskret är ju annars beige med brun text fina, vi har den kombinationen från minanamnband.se till dagismärkning och den känns jättefräsch.
    Kan det inte vara aktuellt att göra ett par olika så småningom? Så länge layouten är den samma behöver inte alla ha samma färg? Men det kanske är en kostnadsfråga så här i början.

    SvaraRadera
  6. Jag har inte bestämt mig ännu... Idag lutar det åt cerisrosa bakgrund med orange text men jag vet inte... Man borde ¨få beställa flera prov, det skulel vara toppen ju :-)

    SvaraRadera