2007-08-13

Me like!!!!

Åh, vad jag tycker mycket om detta tyg! Varje gång jag klipper i det väker det i kroppen, jag har ju så liiite av det. Det har tidigare tjnstgjort som bordstabbletter och jag köpte dem i böjan av min återvinnings-karriär :-D


5 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅ va fint de va vit med bruna klöver. Älskar detta tyg med har rött med vita klöver och vit med gula klöver.
    Hade tänkt å fråga dig om det käns svårt att skiljas från vissa tyger när du syr åt andra men jag har nog fått svar på det nu:)

    SvaraRadera
  2. Åh, du vill inte byta en bita av det röda mot grönt med vita klöver??? Jga har jätte mycket av det... Det gula har jag oxå men rött har jag sett på bild och det är verkligen snyggt!!!!

    Jag har faktiskt ett örngott som jag förmodligen aldrig kommer att sätta saxen i... Det är sååå fint och har sett det i massor med färgkombinationer men aldrig hittat ett lika som det jag har... Ska fota så ni får se :-)
    En del andra tyger har jag som jag verkligen inte heller komemr kunna sälja allt utav, måste spara en liten bit i alla fall :-)

    SvaraRadera
  3. å jag som trodde jag gjort något som irriterat dig när du inte svarade på medelanden....

    SvaraRadera
  4. Deleine: Klart att du inte har gjort något!!! Det är ju bara jag som är tokdålig på att svara i mobilen och att ringa upp när nån ringt är jag om möjligt ännu sämre på, tyvärr...Om jag däremot skulle bli irri på dig så skulle jag faktiskt berätta det, sånt måste man ju vågra prata med sina vänner om, eller hur? Kramen

    SvaraRadera
  5. Det är inte helt omöjligt med ett byte:) beror på hur stor bit du behöver, du kan väll maila mig.

    SvaraRadera